Izjave za javnost

  • Tematika

Število zadetkov: 3

ACTA je mrtva, naj živi sporazum CETA!

1. maj, 2018 - Uspelo nam je zaustaviti sporazum ACTA, a to ne pomeni, da v prihodnosti ne bo podobnih preizkusov naše politične pozornosti.

Članek se posveča naslednjim programskim točkam:  Prostotrgovinski sporazumi

Vseevropski dan boja proti sporazumu ACTA

1. maj, 2018 - Danes v evropskih mestih potekajo protesti proti sporazumu ACTA, sporazumu, ki posega v osnovne človekove pravice do zasebnosti, svobodne komunikacije in govora, omejuje pravico ljudi do zdravja ter poglablja cenzuro in nadzor.

Članek se posveča naslednjim programskim točkam:  Prostotrgovinski sporazumiEfektivna transparentnostZasebnost, nadzor in varovanje podatkov

Preprečimo sporazum ACTA, ki omejuje svobodo in razvoj!

1. maj, 2018 - ACTA je v tajnosti spisan sporazum, ki krši tvoje, z ustavo zagotovljene pravice do zasebnosti, vpeljuje nadzor in cenzuro ter ukinja svobodo komunikacije in govora. Velike korporacije pod krinko globalnega boja proti piratstvu zlonamerno vplivajo na ekonomski, politični in družbeni položaj posameznih držav.

Članek se posveča naslednjim programskim točkam:  Prostotrgovinski sporazumiZasebnost, nadzor in varovanje podatkovSpoštovanje človekovih pravicEfektivna transparentnost

Število zadetkov: 3