Vse izjave

Letošnje lokalne volitve: Pirati ponujamo roko ljudem z integriteto

18. julij, 2018
Objavljeno v kategoriji: Lokalna samouprava, Lokalne volitve 2018

Letos novembra se bo odločalo, kdo nam bo krojil usodo na ravni lokalne samouprave prihodnja štiri leta.

Pirati smo mednarodno gibanje, ki je zraslo na evropskih in nacionalnih zgodbah, zato ni čudno, da smo pretekle lokalne volitve preskočili, v tokratnih pa bomo z lastnimi celicami kandidirali le v peščici občin. Smo politična platforma, ki ceni integriteto, kakovostne in realistične rešitve ter trdo delo. Našo platformo hočemo ponuditi tistim, ki že delujejo ali hočejo delovati lokalno, njihove zamisli in vrednote pa so sorodne Piratskim.

Sodelovali bomo le s tistimi, ki si to zaslužijo

Dejstvo je tudi, da svojega imena ne bomo zastavili za kogarkoli. Zaupanja v resno in kakovostno delo, ki so nam ga namenili volivke in volivci, ne mislimo zapraviti; sodelovali bomo le z zaupanja vrednimi osebami. Precej bolj kot to, da imamo v “vsaki občini po enega”, pri Piratih šteje, da imamo po občinah peščico z nami povezanih ljudi, ki bodo delali dobro.

Tehnična in druga Piratska podpora

Omenjenim ljudem, katerih načela, vrednote in razmišljanje so blizu Piratom in hočejo hkrati kandidirati na lokalnih volitvah, ponujamo platformo Piratske stranke, tehnično in drugo podporo za izvolitev v občinske in mestne svete po državi. S tem se bodo lahko kandidatke in kandidati, ki bodo sodelovali z nami, resno posvetili vsebinam na lokalni ravni.

Kdor želi na prihajajočih lokalnih volitvah sodelovati s Pirati, naj nas kontaktira na email: volitve@piratskastranka.si.

Veselimo se sodelovanja

Pirati